Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmar (Min kamp 2.22)

Den enes dröm

den andres mardröm

löfte eller hot

befrielse eller krig

och hur ska det gå

i det svenska valet

vilka får sina drömmar

krossade

min dröm er mardröm

och tvärtom

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-08-23 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP