Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte just ringa dig

tänkte just ringa dig
efter att den här jädrans drömmen slocknat
prata lite
vad jag gjort och så

men drömmen är en bur just nu
som inte viker fast jag asskriker
och spjälorna av ångest
klistras likt älgflugor runt mina tankar
får inte ro
du
om du bara såg mig nu

om du kom
klippte loss men band
vaggade mig vaken igen
dum
sa att jag kunde ta igen
allt det jag känner igen

så flyktig
är du smör
jord och stoft

i garderoben står du än och väljer doft
koftan eller blusen
du skrattar lika på samma bräda samma slott
samma knoppar och målade väggar
vid mitt lilla fönster grått

märker mina fingertoppar följer tavlans kant
visst sov du där i natt i natt
sveptes du sen bort
på det ljusbrunspräckliga golvet
och över bordet
där vi satt











Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-25 09:23



Bookmark and Share


  Klint
gillar raden:
i garderoben står du än och väljer doft

doften av ångest ... eller doften av tillfredsställelse
det som styr ens drömmar, ens tillvaro
2022-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP