Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösta inte fel (Min kamp 2.22)

Det är fredag

det är fridaysforfuture 

och jag går ut i skogen

med min fridaysforfuture-skylt

en tyst aktivism som

(nästan) ingen ser

jag skulle vilja skrika

RÖSTA INTE FEL

men jag vet ju att

det som är fel för mig

är rätt för andra

så jag tiger och hoppas

att det finns dom som

kan formulera bättre argument

för en framtid för mänskligheten

på lång sikt




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-26 22:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det är inte alltid lätt att hitta orden så här sent på veckan. Ibland känns det som allt för många redan har kastat in handduken.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP