Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blinda fläckar


O våra blinda fläckar!
Vi missar egna fel!
De givna oss för lekar
Med oss de spelar spel.

Vi blundar för avgrunden
För våran skuld och skam
Att överleva stunden -
Vår mänskliga program!

Men fläckar skuggar även
De goda sidor som
Vi borde se bättre
Men vi förglömmer dem!!!

O våra blinda fläckar!
Vi måste fylla dem
Och sluta leka lekar
Och sluta spela spel!




Bunden vers (Rim) av LMendoza Duran
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-08-27 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LMendoza Duran
LMendoza Duran