Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösten

Hösten, hösten!
Fortfarande så vacker!
Sommar, sommar!
För denna gången tackar.

Väntar, väntar..
Regn och vind på turen.
Längtar, längtar
Sätta sorgens murar.

Nära, nära
Snö som virvlar runt,
Lära, lära
Älska den till slut.

Men så länge
Guld på grenar lagd,
Röda mattor slängda
Under skog i brand.

Skogen står i lågor,
Speglad i en yta.
Igen vissnad plågar
Tiden för att njuta!

Höstens fräscha luften
Smakar mint i munnen
Tar mig ut i skogen,
Tar mig ut ur buren!




Bunden vers (Rim) av LMendoza Duran
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-04 12:46



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Fin poesi som vädjar till alla sinnen både: lukt, smak, känsel, syn och hörsel
2022-09-06
  > Nästa text
< Föregående

LMendoza Duran
LMendoza Duran