Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ringen

Ringen
Ingen ansikte.
Kvar i mitt minne
Bleknat. Ur sikte.
Tappade ringen.

Under divanen.
Dammig och glömt.
Platsen på finger
För alltid tom.

Plötsligt ser glimten.
Torkar bort damm.
Ringer - på finger,
Minnena - fram!




Bunden vers (Rim) av LMendoza Duran
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LMendoza Duran
LMendoza Duran