Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äppeldoft

Hösten känns i morgonluften -
Kalla, isiga och rena
Och i korgen äpplen luktar,
Fallna från de tunga grenar.

Dimman täcker sjön med filten.
Gråa täcken över vatten.
Äppelsylt som doftar ljuvlig
I barndomens dröm på natten.




Bunden vers (Rim) av LMendoza Duran
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-08 20:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En fin text som känns mycket levande.
2022-09-17

  Annica Kaufeldt VIP
Vilken vacker bild jag får av din text! Tack!
2022-09-15

    ej medlem längre
must is a must
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

LMendoza Duran
LMendoza Duran