Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte (Min kamp 2.22)

Jag skriver inte om kriget.

 

Jag tänker inte på kriget.

 

Jag tänker på att mitt högra öga

känns konstigt och jag tänker 

på om jag ska se en film

för femtioelfte gången

(det ska jag) och jag

tänker på att jag borde

ha tagit en längre promenad 

idag även om det regnade och

 

jag tänker inte, tänker inte

på kriget, eller krigen

för det pågår fler krig och

dom tänker jag inte heller på

 

Jag skriver inte om krigen.

 

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-08-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP