Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORUM

Jag har slutat gå till Forum
för att prata poesi.
Där är mest ett kackalorum
som ett sämre hönseri.
Det är skada, för jag payar
ju min stödmedlemsavgift.
Hoppas redaktionen grejar
saken efter denna skrift!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-29 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP