Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är trasig, men älskad. Önskar han såg sig själv så som vi ser honom


Han som tror att han inte finns

Det var som en sorg
Att liksom inte höra hemma
Stegen mot
Ledde bort
Känslan i bröstet
Liknade ett svart hål
Tanken blåstes upp
Och som en storm
Ödelade det hans blick
Tomt stirrade han
Försökte finna
Sin vilsna själ
Sitt frusna hjärta
Och sitt band
Till verkligheten




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-29 13:46



Bookmark and Share


  miramin
Oj stark.. Jag känner igen mig själv I denna
2022-08-29

  Klint
Och som en storm
Ödelade det hans blick

starka rader om hur man kan sänka en människa
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish