Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslorna får finnas

Formar orden så tydligt och ömt det går
Vill inte skrämma bort
Behöver ändå vara sann
Känslan när orden tas emot och besvaras
Känslan av att få finnas kvar

Även om det svävar i ovisshet
Får uttrycket finnas där
På någon nivå är känslorna besvarade

Känslorna som ingen i detta nu kan vara klar över
De får finnas
Det är vackert så




Fri vers av Emmeline
Läst 76 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-30 07:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Känslorna kvävs
Gravarna grävs"
(Bizex-B)
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline