Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Orden


Med ljus och lykta

Orden är det ljus i själens lykta
som visar de irrande tankarna vägen 
till verbalisering och manifestation
inför andras blickar,
på ett pappersark, en skärm
eller burna av ljudvågor genom luften
från mun till öra.

Ordet kan visa vägen ur mörker och förvirring.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-30 13:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken häftig bild, så där kan det bli när en konstsjäl blandar och ger, då blir bilder samt ord bara fler och fler.
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP