Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versailles

Ställa sig i spegelsal
låna ögon från ett barn
och se det Det ser när Det
ser dig

le med varje cell
älska utan förbehåll
och tro med den tillit Det
ger dig.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-08-30 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP