Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann, metapoetisk vardagshistoria

Datorskärmen blev skadad

det gick inte att laga den

och hårddisken gick inte att nå.

Försäkringen var redan fixad

några dikter gick förlorade

det här är till deras minne.

Himlen saknar er

för snart

ligger ni begravda

i en hög av elektronikskrot

i väntan på att bli något annat

i ett rum

där inga läsare lyssnar.

Så därför tar vi emot era tysta verser.

Men ni ska veta att vi klarar oss utan er också.

Fuck off, mina rara älsklingar.

Det här var inte meningen.

Men nu är era meningar intet.

Läste nyss att Gorbatjov är död

Ni kanske träffar honom




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP