Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öns tillblivelseceremoni

en grusgång.

en grusgång med stenar

tillsammans en ö

blir till
och blir
till liv

ett torn

torn av tallträ

ett så kallat träd.

talar lätt.

som när stenen rinner vid sin födelse

byggd.

i vågor
ur en öppning

mot havet.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-03 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP