Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En miljon år av värdefull väntan

Det ligger ett sandkorn på marken

Långt från stranden
och ensamt.

jag ser sandkornet

ser sandkornet mig

Kom du hit ur någons ficka

Det är nog en sandkorns-flicka

Trött på killkornen på andra sidan ön

Och nu här i stan

Liftandes i ett par hängselbyxor

För att gå på dejt med ett bekant korn från hamnen

De skildes åt vid den senaste istiden

“Johnny, visst har du tid än?”




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-03 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP