Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller vi så faller vi så hårt

Riket är en skälvande varelse
faller vi så faller vi så hårt.

Bygg för hen och moderland
bygg för moder, bygg för barn
bygg flera fäder, fäder.

Bygg långsamt.

Hedern är vår bärande vägg,
det mjuka hjärtat ett skyddande skal.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-09-03 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP