Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingel, Tangel

Du får slå mig om du vill.

Slå mig allt vad du kan med din varma hand.

Så att blod blandas och syns i mörkret för oss båda.

jag och du, i en liten wellpapplåda

blandade och skakade och rörda till tårar

du och jag
Tingel och Tangel

I hate you, I love you
sluta ge mig brännskador.

MEN SLÅ MIG DÅ

Sötpucko.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-03 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker jag om. Farlig? Passionerad?
Både och.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP