Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan på tå

Hon trippade fram så märkligt.
Var det i oro hon höll tillbaka, mån om klangen?
Bevare mig väl. Bad hon.
Innan hon gick in för att blotta sin nakna vilja i en skog av sorg.
Renskrapad från ljus och mörker från allt.
Hon var där. Bara.

Den stora guldporten såg så lockande ut.
Högt vid skogens rand och i tidlöshetens varv.
Snart skulle hon föras rätt igenom den hoppades hon.
Om den ens fanns.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja. skogen är magisk <3 det finns ett vattenfall i närheten. och den mest stilla sjö. och källvattenkälla. "we have forgotten" - six pence none the richer.
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP