Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrssång

sing along, sing along
det här är min sång

syrsor, syrsor
högtysta hyschor

er tystnad är så hög
att den nästan är öronbedövande
för de lyssnande och öron-behövande

för det är så tystnad låter

visk visk visk visk




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-06 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP