Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förut (Min kamp 2.22)

Finns det någonting

som jag inte skrivit förut?

Finns det någonting 

som inte har skrivits förut?

Hänemot, det ordet

har jag aldrig skrivit förut.

Men någon måste ha

skrivit det förut

för det finns med

i min synonymordbok

synonym till bortemot

som jag inte heller 

brukar skriva men

åtminstone hört förut.

Hänemot. Där ser man!

Det fanns någonting 

som jag inte hade skrivit

förut.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-09-06 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP