Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fick låna detta härliga foto av min syster Helena.


Solen ger energi som heter duga

Solens strålar gjorde susen igår med mitt inre lugn ,
njöt utav detta runda klot som har förgyllt oss hela sommaren.

Vill med detta säga : Ge er ut i denna fantastiska natur som omger oss,
krama ett träd sa min älskade syster .

Trädet alstrar en energi som fyller din kropp på alla sätt,
grenarna omger dig med sina spretiga fingrar tills dina tentakler får liv.

Ge inte upp om dig själv !
Kom ut ur din "bubbla" och ta för dig av denna vackra dag.

Du är en levande energi spruta sa min fina vän.
Lova att du vilar emellanåt så inte allt faller .

Älskade fina vän. Jag lyssnar och "tar en egen dag idag" !

Lev väl alla goá poesi vänner!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-07 10:54



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Och vilket fantastiskt träd att krama :-)
2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP