Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silverdrottningen

jag var omsluten
av ett pansar

av sommaren

och ett atonalt
porlande vatten

från höjden
blickade jag ut
över forsen

som var tomhet

du satte dig
bredvid

och gav mig
ett alternativ

av silver




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-07 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP