Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag åt min sten

Ordet “åtminstone”.

Inte bara till det tvålhala användningssättet
och den inneboende blinkningen

Inte bara till dess själva ordsammansättning

Utan för att det åtminstone
till skillnad från andra ord
har fler klockrena användningsområden
än olämpliga sammanhang att säga det i.

Ordet “åtminstone”

är alltid fullt av subtil humor.

För att inte tala
om när man skala
bort ringen över ået

Atminstone.

Ett perfekt brittiskt efternamn.

Good morning, Mr Atminstone.

Har du ätit sten igen?

Han är förmodligen allvarligt dement.

Eller ja

dement åtminstone




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-09 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underhållande och smart. Fenomenal lek med ord.
2022-09-17

  Anya VIP
Gillar humorn. Bra flyt, man hänger med från början till slut.
2022-09-14

  stormengudrun VIP
Haha -åtminstone jätterolig!!! :-)
2022-09-13

  Gunwale VIP
Strålande! ;-)
2022-09-09

    ej medlem längre
Din lek med ord. Som alltid magnifik.
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP