Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda klimatet (Min kamp 2.22)

Fredag, klimatdemonstration 

ca fyratusen, trodde dom

nog borde fler vara intresserade

av en beboelig värld

för sina barn?

Dom börjar bli desperata,

säger dom, och tappa tålamodet

dom vill ändra systemet

somliga vill krossa det

jag för gammal för att tro

att något gott kan komma ur kaos

Men vad ska vi göra?

"Rädda klimatet"

Men hur - hur!!!




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-09 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP