Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Jag svävar

Knastret ifrån brasan
Ackompanjeras av grammofon
Lågorna dansar i elden
Till tonerna från en saxofon
Och jag svävar

Regnet smattrar hårt mot fönstret
Som i ett försök att slå sig in
Du trycker dig tätt intill mig
Och din lilla hand leker lekar i min
Och jag svävar

Du tittar på mig under lugg
Dina ögon lyser som novor 
Och när du säger att du älskar mig
Så är det, det finaste bland gåvor
Och jag svävar
För när våra kroppar blir ett
Då är allt komplett
När våra kroppar blir ett
Då är allt komplett

Du sträcker ut dig på fällen
Och tufsar till ditt långa blonda hår
Dina läppar söker mina
Och du för mina händer till källan av dina lår
Och jag svävar
För när våra kroppar blir ett
Då är allt komplett
När våra kroppar blir ett
Då är allt komplett




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2022-09-12 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP