Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex och passion

Somnar

Vaknar

Utan ord

Tappat känslan
Den som ska föra mig närmre dig

Vi är utan ord

Finns vi?
Är vi?

Ett liv
Hemma

Med en längtan bort

Vill ha ögon med glöd

Nyfikenhet
På upptäcksfärd

Genom mig

Av

I

En närhet

Hud

Varm naken hud

En varm sats

Mellan mina lår

Där njutningen
Lekt
Viskat
Tagit

Det jag givit




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-13 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish