Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


I skuggan av

Vi följdes åt på vägen
På vägen mot oss
Din famn
Den som var min hamn
Den som var tryggheten
I det som skulle bli vårt
I sanningens ögonblick
Min första session
Min lärdom
I det fördolda
I dina händer
Alltid
I ett evigt första andetag
Kärlekens varma blick
Mot mina linjer
Dina fingrar
Memorerar min hud
Jag arkiverar dina händers längtan
I mina tankar
Din starka kropp om mig
I mig

Din hand som gled ur min
På vägen
Till det
Som skulle blivit vårt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-13 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish