Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat liv, en annan tid

ett
ögonblicks
ögonkontakt
tog
dig
till
ett
annat
land
och
ett
annat
liv

eller
åtminstone
en
annan
tid

när
du
hade
henne
nära




Fri vers av PillerTriller
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-09-14 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller