Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lördag morgon

Vaken

Naken

Varm

Våt

Kåt


Längtar dig
Och dina kyssar

Dags att gå upp

Kaffet är klart

Fin känsla
Om denna lördag




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-17 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kort, koncist och klart budskap!
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish