Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid ljuset

det är alltid ljuset
som betyder något

hur det faller
genom molnen

silas
av diset

till att bli
vackrare




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-17 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP