Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I öm förändring

flera gånger skalad
gånger
råhett skinn
rött

rodnande det känsligaste lagret
det är skärvor av en blomma, en orm, ett blad, en årstids
avsked

så som aldrig förr
adderar det skarpt det mest livsavgörande




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-18 12:48



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Så förgänligt vackert
Tack
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP