Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än så

ett ständigt moln
suddar ut alla möjligheter
dropparna som faller
kall och blöt

är jag min sjukdom
eller är jag bara sjuk?

regnet fortsätter falla
och suddar ut chanserna
till annat

regnet döljs oftast väl
paraplyet är byggt av
fejkade leenden
blandat med morfin

är jag min sjukdom
eller är jag bara sjuk?

hoppas jag är mer
än så.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-09-18 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP