Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om jag tittar dig djupt i ögonen,
tvingar din blick kvar vid min,
kan jag då få avlasta dig något litet
av allt det där som dina ögon sett?

Får jag nåden att återställa dina rum
sådana de var när du en gång byggdes,
så att du för ett ögonblick kan få se dig
som jag ser dig: älskad, värd och värdig?

Hel.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-19 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP