Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så man brukar säga (Min kamp 2.22)

Swosch!

Vad var det?

Det var livet

som passerade.

Det är väl så man

brukar säga och

det är väl så

det är. Vänta

jag har inte hunnit

göra det jag ville

jag är inte ens

vuxen än, ge mig

mera tid, mera liv

ett annat liv än

det här halvtrista

nog finns det väl

mer  liv bakom kröken?

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-09-19 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP