Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En total kärleksförklaring till alla ekorrar

Mossor och granar, stora som små.

Du är så himla trygg.

Som när bärplocksgruppen gå.

Stunden sitter still i ögat,

både okänt och bekant

Hela,

Hela du
har smögat, smugit, studsat

på din outsagda rant.

En sån ekorre, en grangrön själ

Du,

Det är ytterst sant

Tuggar länge och försiktigt.

Jag är kär i dig, på riktigt.

Som en ängel utan vingar

Virvlar du i morgondansen

Mellan grenar där du svingar

Den varma gosesvansen.

Att jag lever i ditt rike

Är en ynnest, lilla vän

Min otroliga passion
inför dig
är villkorslös

Hela varelsen i trädet
är kavat bekymmerslös.

Puss i örat ska du ha!

Du din coola pälsfilur.

Och glöm inte dina kottar

Älskade,

Älskade lilla

Granskogsgosedjur.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-21 11:40



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så mysig o vacker kärleksförklaring
2022-09-27

  Pertomas
Jättefint Gustav!
2022-09-21

    ej medlem längre
Så fin! Älskar också ekorrar!
2022-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP