Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorgon är en annan dag


Bitterfitta

Jag är ändå snart för gammal
Så skitsamma
Det går över
Det fanns en skatt
Och den sjönk
Så synd
Hade så mycket att ge
Så mycket att ta av
Nu är det slut
Nu är det över
Förlikar mig med den
Som jag förväntas vara
Kväver Hon
Den leende kåta
Levnadsglada kvinnan
I sin linda

Skrattar tyst
Gråter bitterhetens tårar

Väntar på att tanten ska komma

För hon är väl frigid?

Bu


Så jävla bitter








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-21 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish