Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vägrar!

Varför står vi där?
Lydiga tills vi dör.
Men tänk!
Vi betalar inte!
Lyder inte!
Bryter våra gevär och vägrar vapen!
Slåss inte för maktens vinster!

De fängslar oss!
Men de kan inte fängsla ett helt folk!
Folket vinner alltid
över de få vid makten.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-21 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP