Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångbottenförsättelse

ett ord

sammanfattar

varför ord

sammanfattar

och inte uppfattar

bara

vad det ens är

utan

vad man tror att det är

vad är

sångbottenförsättelse

ett ord

jag skrev

ett svar

det gav

som var så genomgripande starkt att
det saknade betydelse i verkligheten




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-22 14:30



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så fin :)
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP