Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STIG IN!

Livet är ett plus hav

av komplikationer

Multiplerat med lidandet

Dividerat med sorg antalet

glädjen är mer minimerad

under dess resa


Orkar inte simma längre

Kanske ett tecken på

tillbaka till tidspunkten?

nollställhet?

eller

förberedelse för början av ett nytt liv?

Vaför inte?

Kanske hittar man något hav

med mindre plåga

med mera lust
så att fortsätta simma

Jag ser redan en båt av hopp

stig in!

 




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2022-09-24 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP