Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämtet

Livet är ett skämt.

Det grymmaste som någonsin konstruerats.

Människan är dess konstruktör och offer. Hon luras att sträva, kämpa, slåss och döda.

Men. Vad vinner hon?

Mer aptit att sträva, kämpa, slåss och döda.

Jag är kär!

Är du säker? Vem är din vän? Känner du hen?

Inte på riktigt.

Människan är skapelsens krona. Kan njuta av naturens rikedom.

Så, skörda, förädla, förbättra ... sträva, kämpa, slåss och döda.




Fri vers av dolusculpa
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-09-25 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dolusculpa