Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vända på en sten


Haiku

Snart kommer vintern
Vinden vänder på en sten
Himmelen är röd




Bunden vers (Haiku) av Kiffe
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-25 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe