Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ser den inte


Snål är du

Snål är du
Kall drar du fram
Osynlig men uppenbar




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-12 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe