Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden fattas


Nyckeln ligger i fickan

Kontoret för poesin är stängt.
Ingen där.
Tomt.
Inget rafsande med papper hörs.
Inget knäppande på skrivmaskin.
Fjäderpennan står i bläckhornet.
Det är tyst.
Tystare än tystnaden.
Men orden finns därinne.
I fickan ligger nyckeln.




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-29 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe