Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimistens öga

Satan ler
Lägger armarna i kors

Ler åt sitt verk

Då han lurade Eva,
som lurade Adam som fick två söner
där den ene slog ihjäl den andre.
Så är det, så har det varit och kommer
alltid att vara.

Satan ler
Lägger armarna i kors




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-03 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe