Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metal och kaffebröd

Hatar det glättiga och glada melodier
Där livet handlar om röda stugor, mandelkubb
och kladdiga biskvier.
Jag är mer åt det mörka hållet
Distat, hårt och tufft
Där man får ur sig all sin ångest
så man nästan inte har kvar nån luft.
Det hårda livet man beskriver, frågor om liv och död.
Men kan hända när man är färdig med all sitt bröl, att man smyger ner nåt glättig med ett å ett annat kaffebröd.




Bunden vers (Rim) av Kiffe
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-30 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inköp vass jazz!
2023-07-30

  rostspik VIP
Glättig sirapsmusik är bland det värsta som finns.
2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe