Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion över en vaken natt


Reflektion

Tittar ut

Mörker

Huset bredvid

Lampor tränger undan skuggor som
fyrbåkar på några kullar

Från mitt öppna fönster hörs
asfaltsormens konstanta väsande

Aldrig stilla

Aldrig tyst




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-10-19 16:16



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Nattligt, målande. Man ser när man läser.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe