Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon har bott där


Öde

Det öde huset
Vägen
Skogen
Dimmorna

Suckarna
Fönstren
Dörren
Nyckeln

Flugpapp
Tapeterna
Minnena

Ekot av Nakna fötter
Brunnen
Vattnet

Barr och kottar
Doft av kåda
Stjärnklara nätter




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-05 17:43



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Alltför ofta, ett land som faller sönder i sorgliga bitar... Bra skildrat som syn i ögonblicket.
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe