Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flytänkare är det gott om. Inte bara en utflykt i det gröna är som på tapeten. Utan olika slags flykt från en tänkt tyranni. (Skall det verkligen göra så här ont i huvudet och resten av kroppen? Är det för att jag skall anstränga mig mera?)


Fly-tankare, drivan kar e




(Parafras på ett uttalande
När jag studerar en bild.
Då studerar jag bilden.)

Ett skepp kommer lastat.
Det är lättare att segla om seglet är satt.
Det är lättare att vinna om en säger 'schack matt'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-10-10 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP