Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En grå dag


Något stillsamt

Det är något stillsamt med en grå dag.

Om man nu har läggningen åt att se det
på det sättet.

Om man inte ser det på det sättet är det bara en vanlig grå dag.




Fri vers (Fri form) av Kiffe
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-26 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe